Chifle umplute cu bacon si mozzarella din: chifle, oua, bacon, mozzarella, lapte, cascaval, verdeata, sare. Ingrediente: 3 chifle 3 ouă 3 felii de bacon mozzarella 1 pahar cu lapte caşcaval ras verdeaţă sare Mod de preparare: Scobeşte chiflele, înmoaie-le în lapte, apoi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune în fiecare chiflă puţină […]
Chifle umplute cu ciuperci – reteta simpla si usor de preparat
PrinteazaChifle umplute cu ciuperci din: chifle, ciuperci, ou, verdeata, margarina, cascaval, sare, lapte, lamaie.
- 4 chifle mari
- 4-5 ciuperci
- 1 ou fiert tare
- verdeata tocata
- 2 linguri cu margarina sau unt
- cascaval ras
- sare
- 1 ceasca de lapte
- 1/2 lamaie
Mod de preparare:
Se fierb ciupercile in apa cu sare, se scot dupa 20 minute, se racesc putin si se taie felii subtiri.
Se amesteca peste ele cascaval ras, 2-3 linguri pline cu ou fiert tocat fin, verdeata tocata, zeama de la jumatate de lamaie, sare dupa gust si 1 lingura cu unt.
Se amesteca bine si se umplu chiflele la care s-a taiat capacul si au fost stropite cu lapte dulce.
Se pun capacelele la loc si se asaza la rand intr-o forma de sticla unsa cu 1 lingura de unt sau de margarina fina.
Se tin la cuptor 15 minute, apoi se servesc calde, cu garnitura de legume de sezon crude sau murate, taiate felii.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pofta buna!