Chifle umplute cu ciuperci si verdeata

Printeaza

Chifle umplute cu ciuperci si verdeata din: ciuperci, ceapa, patrunjel, unt, vin, sos alb, lapte, chifle.

Ingrediente:Chifle umplute cu ciuperci si verdeata

  • 250 g ciuperci
  • o ceapă
  • pătrunjel verde
  • 100 g unt
  • 100 g vin
  • o ceaşcă cu sos alb
  • 125 ml lapte
  • 6 chifle mici

 

Mod de preparare:

Se spală, ciupercile, se toacă şi se pun cu ceapa tocată fin într-o cratiţă cu unt; se acoperă şi se lasă să fiarbă la foc mic. Se adaugă puţină apă şi vin. Când ciupercile sunt fierte şi scăzute bine, se toarnă peste ele sos alb amestecat cu pătrunjel verde tocat.

Se taie un căpăcel la chifle, se scobesc de miez,se stropesc cu lapte şi unt, se umplu cu compoziţia de ciuperci şi se dau la cuptor.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.