Chifle umplute cu ciuperci si verdeata
PrinteazaChifle umplute cu ciuperci si verdeata din: ciuperci, ceapa, patrunjel, unt, vin, sos alb, lapte, chifle.
- 250 g ciuperci
- o ceapă
- pătrunjel verde
- 100 g unt
- 100 g vin
- o ceaşcă cu sos alb
- 125 ml lapte
- 6 chifle mici
Mod de preparare:
Se spală, ciupercile, se toacă şi se pun cu ceapa tocată fin într-o cratiţă cu unt; se acoperă şi se lasă să fiarbă la foc mic. Se adaugă puţină apă şi vin. Când ciupercile sunt fierte şi scăzute bine, se toarnă peste ele sos alb amestecat cu pătrunjel verde tocat.
Se taie un căpăcel la chifle, se scobesc de miez,se stropesc cu lapte şi unt, se umplu cu compoziţia de ciuperci şi se dau la cuptor.
Pofta buna!