Chifle umplute cu bacon

Printeaza

Chifle umplute cu bacon din: chifle, oua, bacon, mozzarella, lapte, cascaval, verdeata, sare.

Ingrediente:Chifle umplute cu bacon

  • 3 chifle
  • 3 ouă
  • 3 felii de bacon
  • mozzarella
  • 1 pahar cu lapte
  • caşcaval ras
  • verdeaţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Scobeşte chiflele, înmoaie-le în lapte, apoi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune în fiecare chiflă puţină mozzarella rasă, o felie de bacon tocat mărunt şi sparge câte un ou deasupra.

Sărează şi dă-le la cuptor 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.