Chifle umplute cu cascaval, oua si sunca
PrinteazaChifle umplute cu cascaval, oua si sunca din: chifle de preferinţă graham şi cu susan, unt, caşcaval, sunca slaba, oua, sare, piper, marar.
Ingrediente:
- 4 chifle de preferinţă graham şi cu susan
- 75 g unt
- 100 g caşcaval
- 100 g şuncă slabă
- 3 ouă
- sare
- piper măcinat
- 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Fierbi 2 ouă tari, după care le decojeşti şi le mărunţeşti. Tai fiecărei chifle câte un capac subţire. Cu ajutorul unei linguriţe, scoţi miezul chiflelor şi îl pui într-un castron unde îl amesteci cu un ou bătut, ouăle fierte, mărunţite şi 50 g unt moale.
Adaugi şunca tăiată în cuburi, caşcavalul ras, mărarul fin tocat, piper măcinat şi sare după gust. Poţi să pui şi cubuleţe de ardei, pentru a creşte valoarea nutritivă.
Aşezi chiflele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, le ungi cu untul rămas, în prealabil topit şi le umpli cu compoziţia de mai sus. Le introduci în cuptor, la foc mediu (180 °C) şi le coci pentru 15 minute.
Chifle umplute cu cascaval, oua si sunca
Pofta buna!