Chifle umplute cu cascaval

Printeaza

Chifle umplute cu cascaval din: chifle, oua, cascaval, rosie, usturoi, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Chifle umplute cu cascaval

  • 2 chifle
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 roşie tăiată cubuleţe
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Tai căpăcele la chifle, apoi le scoţi miezul şi le presari în interior cu puţin caşcaval. Amesteci cubuleţele de roşie cu busuioc verde (sau uscat) tăiat fin şi cu usturoiul mărunţit, apoi le aşezi peste caşcaval şi spargi câte un ou în fiecare chiflă.

Presari sare şi piper, după gust, şi dai chiflele la cuptor şi le laşi aproximativ 15 minute. Le scoţi, presari restul de caşcaval şi le mai ţii până când se gratinează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.