Chifle umplute cu piept de pui si morcovi
PrinteazaChifle umplute cu piept de pui si morcovi din: piept de pui, morcovi, parmezan, ceapa, chifle, ulei, lapte, patrunjel, sare si piper.
- un piept de pui
- 500 g morcovi
- o lingura parmezan ras
- o ceapa
- 4 chifle
- 2 linguri ulei
- 4 linguri lapte
- cateva fire de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
In ulei încins, se pune ceapa curăţată, spălată si tăiată mărunt si apoi, după ce a devenit aurie, se pune carnea tăiată cuburi foarte mici.
După ce carnea s-a albit complet, se toarnă 100 ml apă şi se lasă la fiert până ce apa s-a evaporat complet. Apoi, se potriveste gustul de sare si piper si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Intre timp, se pun si morcovii la fiert, întregi. După ce s-au fiert, se trec prin răzătoarea cu ochiuri mari. Chiflelor li se taie un căpăcel, miezul se scoate şi se amestecă alături de carne.
Apoi, cu amestecul de carne se umplu chiflele şi li se pun drept capac câte două linguri de morcov ras si rondele de morcovi, în funcţie de preferinţe.
Se ung chiflele cu lapte si se dau la cuptor pentru 5 minute. Se servesc presărate cu parmezan.
Chifle umplute cu piept de pui si morcovi
Pofta buna!