Chifle umplute cu pui si ciuperci
PrinteazaChifle umplute cu pui si ciuperci din: chifle, piept de pui, ciuperci, ceapa, marar, branza, smantana, unt, sare, piper.
- 4 chifle
- 1/2 piept de pui fiert
- 4 linguri ciuperci feliate
- 2 legături ceapă verde
- 1/2 legătură mărar
- 4 felii brânză topită
- 100 ml smântână de gătit
- o lingură unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
In unt topit se pun la călit ceapa tocată, carnea tăiată cuburi mici şi apoi se adaugă ciupercile.
Se lasă 10 minute pe foc, amestecând, se toarnă smântână, se mai lasă un clocot şi se trage vasul deoparte. Se pune mărarul, se potriveşte de sare şi piper.
Chiflelor li se taie un căpăcel şi se scobesc de miez. Miezul se amestecă puţin cu ciupercile şi carnea.
Se umplu chiflele cu amestecul de carne, se aşază câte o felie de brânză topită şi se dau la cuptor 10 minute.
Chifle umplute cu pui si ciuperci
Pofta buna!