Chifle umplute cu pui

Printeaza

Chifle umplute cu pui din: chifle, piept de pui, ciuperci, ceapa, marar, branza, unt, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 chifle
  • 1/2 piept de pui fiert
  • 4 linguri ciuperci feliate
  • 2 legături ceapă verde
  • 1/2 legătură mărar
  • 4 felii brânză topită
  • 100 ml smântână de gătit
  • o lingură unt
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

In unt topit se pun la călit ceapa tocată, carnea tăiată cuburi mici şi apoi se adaugă ciupercile.

Se lasă 10 minute pe foc, amestecând, se toarnă smântână, se mai lasă un clocot şi se trage vasul deoparte. Se pune mărarul, se potriveşte de sare şi piper.

Chiflelor li se taie un căpăcel şi se scobesc de miez. Miezul se amestecă puţin cu ciupercile şi carnea.

Se umplu chiflele cu amestecul de carne, se aşază câte o felie de brânză topită şi se dau la cuptor 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.