Chifle umplute cu 2 feluri de branză

Printeaza

Chifle umplute cu 2 feluri de branză

Ingrediente:

  • 8 chifle mici
  • 300 g brânză dulce de vacă
  • 200 g brânză de burduf sau telemea de oi rasă
  • 2 ouă
  • 200 ml lapte
  • puţin ulei
  • 50 g caşcaval ras pentru decor

 

Mod de preparare:

Chifle umplute cu 2 feluri de branză: Amesteci brânza dulce cu brânza de burduf şi ouăle până obţii o pastă omogenă.

Le tai chiflelor un căpăcel, le scoţi miezul, le treci prin lapte, dar ai grijă să nu se înmoaie prea tare şi le umpli cu brânza amestecată cu ouăle.

Le pui căpăcelul, presari caşcavalul ras, le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi le dai pentru aproximativ 30 de minute la cuptor.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.