Chifle umplute cu kaizer

Printeaza

Chifle umplute cu kaizer din: faina, sare, zahar, ou, sana, unt, drojdie, kaizer, ceapa, lapte si susan.

Ingrediente:

aluat:

  • 325 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ou
  • 130 ml sana sau lapte batut
  • 60 g unt
  • 1/2 cub drojdie (20 g)

umplutura

  • 100 g kaizer
  • 1 ceapa mica

mai trebuie:

  • 1 ou
  • lapte
  • susan

 

Mod de preparare:

Frămânţi un aluat din ingredientele de mai sus, pe care îl laşi la crescut. Il împărţi în 16 bucăţi, formezi din fiecare bucată câte o bilă, pe care o turteşti în palmă.

Tai cubuleţe mici kaiserul şi ceapa, pe care le căleşti puţin. Pui umplutura pe chiflele formate, le închizi şi le pui la crescut într-o tavă în cuptor, la foc mic pentru 15-20 de minute.

Le ungi cu un amestec din ou şi lapte, presari susan şi le coci 20 de minute la 200°C. Le poţi umple cu brânză telemea.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Curry Vegetarian de Năut cu Spanac

Curry Vegetarian de Năut cu Spanac: o rețetă sănătoasă și plină de arome, perfectă pentru oricine dorește să savureze un preparat gustos și hrănitor. Această rețetă combină năutul cremos cu frunzele de spanac proaspăt, într-un sos bogat și condimentat cu un amestec de mirodenii indiene. Simplu de preparat și plin de proteine și fibre, acest […]

Vinete Pane Crocante la Air Fryer cu Sos Marinara

Vinete Pane Crocante la Air Fryer cu Sos Marinara – Rețeta Ușoară și Sănătoasă. Sunt o opțiune delicioasă și mai sănătoasă pentru cei care iubesc mâncarea crocantă, dar doresc să reducă uleiul din preparate. Gătitul în air fryer păstrează textura crocantă, iar sosul marinara adaugă un gust bogat și savuros. Este o rețetă ideală pentru […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.