Chifle umplute cu sunca si telemea din: chifle, telemea de vaca, ou, smantana, sunca, piper. Ingrediente: 2-3 chifle 150 g telemea de vacă 1 ou 1 lingură smântână 70 g şuncă presată piper negru măcinat Mod de preparare: Fiecărei chifle i se taie un capac (care se păstrează) şi i se scoate miezul. Se amestecă […]
Chifle umplute cu pate de ficat
PrinteazaChifle umplute cu pate de ficat din: chifle, pate de ficat, unt, oua, marar, piper si sare.
- 10 chifle
- 200 g pate de ficat
- 100 g unt
- 2 oua
- marar tocat
- piper
- sare
Mod de preparare:
Scobeşti chiflele, miezul îl amesteci cu o parte din unt, 1 ou bătut, mărar tocat, sare, piper si umpli chiflele.
Le pui căpăcele-le apoi torni peste ele, pe fiecare în parte, restul de unt cu 1 ou bătut şi le dai la cuptor să se rumenească (10-15 minute), după care le serveşti calde, dar pot fi consumate şi reci.
Pofta buna!
poate iti place si:
Chifle umplute cu bacon si mozzarella
Chifle umplute cu bacon si mozzarella din: chifle, oua, bacon, mozzarella, lapte, cascaval, verdeata, sare. Ingrediente: 3 chifle 3 ouă 3 felii de bacon mozzarella 1 pahar cu lapte caşcaval ras verdeaţă sare Mod de preparare: Scobeşte chiflele, înmoaie-le în lapte, apoi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune în fiecare chiflă puţină […]
Chifle umplute cu sunca presata
Chifle umplute cu sunca presata din: chifle, telemea, oua, smantana, sunca, piper. Ingrediente: 3 chifle 150 g telemea 1 ou 1 lingură smântână 50-70 g şuncă presată piper negru măcinat Mod de preparare: Fiecărei chifle i se taie un capac şi i se scoate miezul. Se amestecă brânza rasă cu oul, smântână, şunca presată tăiată […]
Chifle umplute cu bacon
Chifle umplute cu bacon din: chifle, oua, bacon, mozzarella, lapte, cascaval, verdeata, sare. Ingrediente: 3 chifle 3 ouă 3 felii de bacon mozzarella 1 pahar cu lapte caşcaval ras verdeaţă sare Mod de preparare: Scobeşte chiflele, înmoaie-le în lapte, apoi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune în fiecare chiflă puţină mozzarella rasă, […]
Pofta buna!