Chifle umplute cu spanac, ciuperci si cascaval
PrinteazaO reteta delicioasa de chifle umplute cu: spanac, ciuperci, cascaval, ceapa, usturoi, pasta de tomate, patrunjel, sare, ulei.
- 8 chifle
- 1 kg de spanac
- 250 g ciuperci
- 100 g caşcaval
- 2 cepe
- 2-3 căţei de usturoi
- 2 linguri cu pastă de tomate
- 1 legătură de pătrunjel
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Curăţă spanacul, spală-l bine, pune-l la fiert în apă cu sare, scurge-l şi taie-l mărunt.
Separat, toacă mărunt ceapa şi căleşte-o în ulei. Adaugă ciupercile tăiate felii sau cubuleţe şi usturoiul zdrobit. Lasă pe foc până se pătrund bine ciupercile.
La final, adaugă pasta de tomate, spanacul şi aromatizează cu verdeaţa tocată fin. Taie câte un căpăcel la fiecare chiflă şi scoate miezul. Umple golul rămas cu amestecul de spanac. Rade deasupra caşcaval şi lasă la cuptor câteva minute.
Chifle umplute cu spanac, ciuperci si cascaval
Pofta buna!