Chifle umplute cu spanac, ciuperci si cascaval

Printeaza

O reteta delicioasa de chifle umplute cu: spanac, ciuperci, cascaval,  ceapa, usturoi, pasta de tomate, patrunjel, sare, ulei.

Ingrediente:Chifle_umplute_cu_spanac_ciuperci_si_cascaval

  • 8 chifle
  • 1 kg de spanac
  • 250 g ciuperci
  • 100 g caşcaval
  • 2 cepe
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 2 linguri cu pastă de tomate
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Curăţă spanacul, spală-l bine, pune-l la fiert în apă cu sare, scurge-l şi taie-l mărunt.

Separat, toacă mărunt ceapa şi căleşte-o în ulei. Adaugă ciupercile tăiate felii sau cubuleţe şi usturoiul zdrobit. Lasă pe foc până se pătrund bine ciupercile.

La final, adaugă pasta de tomate, spa­nacul şi aromatizează cu verdeaţa to­cată fin. Taie câte un căpăcel la fiecare chiflă şi scoate miezul. Umple golul rămas cu amestecul de spanac. Rade deasupra caşcaval şi lasă la cuptor câteva minute.

Chifle umplute cu spanac, ciuperci si cascaval

Chifle_umplute_cu_spanac_ciuperci_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.