Chifle umplute cu sunca presata din: chifle, telemea, oua, smantana, sunca, piper. Ingrediente: 3 chifle 150 g telemea 1 ou 1 lingură smântână 50-70 g şuncă presată piper negru măcinat Mod de preparare: Fiecărei chifle i se taie un capac şi i se scoate miezul. Se amestecă brânza rasă cu oul, smântână, şunca presată tăiată […]
Chifle umplute cu bacon si mozzarella din: chifle, oua, bacon, mozzarella, lapte, cascaval, verdeata, sare. Ingrediente: 3 chifle 3 ouă 3 felii de bacon mozzarella 1 pahar cu lapte caşcaval ras verdeaţă sare Mod de preparare: Scobeşte chiflele, înmoaie-le în lapte, apoi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune în fiecare chiflă puţină […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.