Chifle umplute din: chifle, unt, sare, piper, sunca, rosii, ceapa caramelizata, oua. Ingrediente: 8 chifle 2 linguri unt, topit sare si piper sunca, rosii, ceapa caramelizata 8 ouă Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 170C. Tăiați partea superioară a fiecărei chifle si scobiti miezul. Ungeți cu unt si condimentați cu sare și piper. […]
Chifle umplute cu vita si oaie
PrinteazaChifle umplute cu vita si oaie din: chifle, carne tocata de vita, carne tocata de oaie, ceapa verde, usturoi verde, bulion, menta, patrunjel, ulei, sare, piper si boia iute.
- 6 chifle
- 250 g carne tocată de vită
- 250 g carne tocată de oaie
- 4-5 fire ceapă verde
- 3-4 fire usturoi verde
- 1 lingură bulion de tomate
- 1 linguriţă mentă tocată
- 2 legături pătrunjel
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- boia iute
Mod de preparare:
Tai chiflelor câte un căpăcel, le scoţi miezul cu o linguriţă şi le ungi cu puţin ulei.
Le pui într-o tavă, în cuptorul cald, la foc mic.
Amesteci într-un castron carnea tocată, bulionul, menta, sare, piper şi boia după gust.
Dacă pasta este prea consistentă, poţi să mai adaugi puţină apă.
In uleiul încins, căleşti ceapa şi usturoiul tocate mărunt, amestecând până se înmoaie.
Adaugi carnea şi ai grijă să nu se lipească.
Umpli chiflele cu amestecul de carne călită, presari deasupra pătrunjel tocat şi introduci tava în cuptor, pentru 20 de minute.
Serveşti chiflele umplute, cu o salată de legume.
Chifle umplute cu vita si oaie
Pofta buna!
Chifle umplute cu bacon si mozzarella
Chifle umplute cu bacon si mozzarella din: chifle, oua, bacon, mozzarella, lapte, cascaval, verdeata, sare. Ingrediente: 3 chifle 3 ouă 3 felii de bacon mozzarella 1 pahar cu lapte caşcaval ras verdeaţă sare Mod de preparare: Scobeşte chiflele, înmoaie-le în lapte, apoi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune în fiecare chiflă puţină […]
Pofta buna!