Chifle umplute cu vita si oaie

Printeaza

Chifle umplute cu vita si oaie din: chifle, carne tocata de vita, carne tocata de oaie, ceapa verde, usturoi verde, bulion, menta, patrunjel, ulei, sare, piper si boia iute.

 

Ingrediente:Chifle_umplute_cu_vita_si_oaie

  • 6 chifle
  • 250 g carne tocată de vită
  • 250 g carne tocată de oaie
  • 4-5 fire ceapă verde
  • 3-4 fire usturoi verde
  • 1 lingură bulion de tomate
  • 1 linguriţă mentă tocată
  • 2 legături pătrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia iute

 

Mod de preparare:

Tai chiflelor câte un căpăcel, le scoţi miezul cu o linguriţă şi le ungi cu puţin ulei.

Le pui într-o tavă, în cuptorul cald, la foc mic.

Amesteci într-un cas­tron carnea tocată, bulio­nul, menta, sare, piper şi boia după gust.

Dacă pasta este prea consis­tentă, poţi să mai adaugi puţină apă.

In uleiul încins, căleşti ceapa şi usturoiul tocate mărunt, amestecând până se înmoaie.

Adaugi carnea şi ai grijă să nu se lipească.

Umpli chiflele cu ames­tecul de carne călită, presari deasupra pătrun­jel tocat şi introduci tava în cuptor, pentru 20 de minute.

Serveşti chiflele umplu­te, cu o salată de legume.

 

Chifle umplute cu vita si oaie

Chifle_umplute_cu_vita_si_oaie

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Reteta zilei: Chifle umplute

Chifle umplute din: chifle, unt, sare, piper, sunca, rosii, ceapa caramelizata, oua. Ingrediente: 8 chifle 2 linguri unt, topit sare si piper sunca, rosii, ceapa caramelizata 8 ouă     Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 170C. Tăiați partea superioară a fiecărei chifle si scobiti miezul. Ungeți cu unt si condimentați cu sare și piper. […]

Chifle umplute cu bacon si mozzarella

Chifle umplute cu bacon si mozzarella

Chifle umplute cu bacon si mozzarella din: chifle, oua, bacon, mozzarella, lapte, cascaval, verdeata, sare. Ingrediente: 3 chifle 3 ouă 3 felii de bacon mozzarella 1 pahar cu lapte caşcaval ras verdeaţă sare   Mod de preparare: Scobeşte chiflele, înmoaie-le în lapte, apoi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune în fiecare chiflă puţină […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.