Chifluţe gen pizza
PrinteazaO reteta delicioasa de chifle cu:pasta de tomate, sunca, rosii, mozzarella, oregano, masline negre.
- 6 chifle crocante
- 2 linguri pastă de tomate
- 6 felii de şuncă
- 3 roşii, feliate
- 2 bulgăraşi de mozzarella, feliaţi
- 2 linguriţe de oregano uscat
- 6 măsline negre (opţional)
Mod de preparare:
Incingeţi cuptorul la 160° C/gaz 4. Tăiaţi partea superioară a chiflelor şi scoateţi miezul. Ungeţi chiflele cu pastă de tomate şi umpleţi-le cu şuncă, roşii şi, la final, adăugaţi mozzarella. Presăraţi cu oregano uscat şi aşezaţi o măslină deasupra fiecăreia, dacă doriţi.
Aşezaţi chiflele în tava pentru copt şi daţi la cuptor pentru 15 minute, până când se rumenesc. Lăsaţi-le să se odihnească un minut, apoi serviţi-le calde, alături de salată.
Chifluţe gen pizza
Pofta buna!