Chiftele aromate de naut

Printeaza

Chiftele aromate de naut din: naut, ceapa, usturoi, patrunjel, faina, boia, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele aromate de naut

  • 400 g năut
  • o ceapă
  • 2 căţei usturoi
  • o legătură pătrunjel
  • 3 linguri faină
  • o linguriţă boia
  • ulei, pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cu o seară înainte de preparare se pune năutul la înmuiat în apă rece.

A doua zi se scurge şi se pune la fiert 45 de minute. Se mixează năutul fiert 5i apoi se amestecă cu ceapa fin tocată, făina, pătrunjelul, usturoiul, boiaua, sarea şi piperul.

Se modelează chiftelele care se prăjesc în baie de ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.