Chiftele aromate de peste

Printeaza

Chiftele aromate de peste din: cod, somon, paine, lapte, usturoi, oua, sare, piper, pesmet.

Ingrediente:Chiftele aromate de peste

  • 600 g cod decongelat
  • 100 g somon proaspăt
  • 2 felii pâine de o zi
  • 100 ml lapte
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • făină
  • pesmet fin
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pâinea se pune la înmuiat în lapte şi se lasă deoparte. Peştele se trece prin maşina de tocat odată cu pâinea bine scursă şi pătrunjelul. Se adaugă usturoiul pisat, sare, piper şi cu mâinile umezite se modelează chiftelele.

Se trec prin făină, ouă bătute şi pesmet şi se prăjesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.