Chiftele aromate de porc

Printeaza

Chiftele aromate de porc din: carne de porc, paine, lapte, ceapa, oua, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 600 g carne de porc de tocat
  • 2 felii păine inmuiate în lapte
  • o ceapă
  • 2 ouă
  • o legătură patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Chiftele aromate de porc: Carnea se trece prin maşina de tocat si, la final, se trece şi ceapa.

Se amestecă cu miezul de pâine înmuiat în lapte si se adaugă ouăle. Se pun pătrunjelul tocat, sare şi piper.

Cu mâna umezită se modelează chiftele care se aşază în tava de cuptor.

Se coc 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.