Chiftele aromate

Printeaza

Chiftele aromate din: carne de porc, oua, usturoi, ceapa, lapte, patrunjel, ulei, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g carne tocată de porc
  • 2 ouă
  • 2 căţei usturoi
  • o ceapă mică
  • 100 ml lapte
  • o legătură pătrunjel
  • ulei, pentru prăjit
  • pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Chiftele aromate:

Intr-un vas se pun carnea, ouăle, usturoiul pisat, ceapa tăiată mărunt, pătrunjelul tocat, sare şi piper.

Se amestecă bine şi apoi se toarnă întâi 50 ml lapte, se amestecă şi se mai adaugă restul de lapte numai dacă este necesar.

Intr-o farfurie, se pune pesmetul, cu mâna umezită se formează chiftelele şi se trec prin pesmet. Se prăjesc în baie de ulei.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.