Chiftele de vinete cu branza/cascaval din: vinete, faina, oua, cascaval, ulei, sare. Ingrediente: 1,5 kg vinete 150 g făină 3 ouă 100 g caşcaval/branza 150 ml ulei sare Mod de preparare: Coci vinetele, apoi le cureţi şi le pui pe un tocător de lemn, să se scurgă bine. Le toci cu un cuţit de lemn, […]
Chiftele cu branza de oaie
PrinteazaChiftele cu branza de oaie din: dovleac, cartofi, ceapa, oua, faina, branza de oaie, patrunjel, ulei, sare si piper.
- 250 g dovleac
- 250 g cartofi
- 1 ceapa
- 2 oua
- 3-4 linguri faina
- 100 g branza de oaie rasa
- cateva fire de patrunjel verde tocat
- ulei pentru prajit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi dovleacul, ceapa şi cartofii, le speli bine, le dai pe râzătoarea mare şi le pui la scurs într-o strecurătoare.
După ce s-au scurs bine, le amesteci cu restul ingredientelor şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Incingi ulei într-o tigaie, iei câte o lingură din compoziţia obţinută, formezi chifteluţe şi le prăjeşti pe ambele părţi până se formează o crustă aurie.
Chiftele cu branza de oaie
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Chiftele din branza cu mucegai albastru
Chiftele din branza cu mucegai albastru din: branzeturi, unt, chives, marar, piper, nuca, alune, merisoare. Ingrediente: 200 g cremă de brânză (sau telemea de vacă frecată cu smântână) 50 g brânză cu mucegai albastru 150 g telemea de capră 50 g unt 2 fire de chives (sau frunze de ceapă verde) 1 linguriţă mărar tocat […]
Chiftele de pui cu branza
Chiftele de pui cu branza din: piept de pui, crema de branza, pesmet, faina, oua, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui 250 g cremă de brânză cu mărar 3 linguri fulgi de porumb 3 linguri pesmet auriu 8 linguri făină 3 ouă ulei pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Carnea se toacă […]
Pofta buna!