Chiftele de branza cu sardele si bere din: brânză uşor sărată sau caş proaspăt, bere, smantana, unt, sardele in ulei, ceapa uscata sau verde, lamaie, morcovi, piper alb, patrunjel verde.
Ingrediente:
500 g brânză uşor sărată sau caş proaspăt
100 ml bere
100 g smântână
100 g unt
5 sardele în ulei
1 ceapă uscată sau verde
1 lămâie
3 morcovi raşi (pentru ornat)
piper alb
pătrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Razi brânza şi o pui într-un castron. Amesteci apoi brânza cu berea, smântână, untul şi ceapa rasă fin.
Adaugi piper după gust. Tai peştele cubuleţe. Pe un platou faci un pat de morcov ras, stropit cu zeamă de lămâie.
Cu palmele umezite, modelezi chifteluţe din pastă de brânză, montând în interiorul fiecăreia câte un cubuleţ de sardină.
Tăvăleşti chifteluţele prin pătrunjel tocat foarte fin şi le aşezi pe un platou. Păstrezi chifteluţele la frigider şi le serveşti reci.
Chiftele din branza cu mucegai albastru din: branzeturi, unt, chives, marar, piper, nuca, alune, merisoare. Ingrediente: 200 g cremă de brânză (sau telemea de vacă frecată cu smântână) 50 g brânză cu mucegai albastru 150 g telemea de capră 50 g unt 2 fire de chives (sau frunze de ceapă verde) 1 linguriţă mărar tocat […]
Chiftele din branza in pesmet din: branza, oua, faina, ulei, pesmet, parmezan. Ingrediente: 200 g brânză de oaie rasă 250 g brânză de vaci, bine scursă 2 ouă 1 praf de sare pesmet 6 linguri făină ulei, pentru prăjit parmezan, pentru decor Mod de preparare: Amesteci brânza de vaci cu ouăle, adaugi sarea, făina […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.