Chiftele de Cartofi de Post – Rețetă Tradițională și Sănătoasă din: cartofi, ceapa, usturoi, faina de grau, praf de copt, sare, piper, ulei. Această rețetă de chiftele de cartofi de post este o variantă delicioasă și sănătoasă a unui preparat tradițional. Este perfectă pentru cei care caută o opțiune vegetariană sau vegană, oferind o combinație […]
Chiftele de cartofi cu branza de capra
PrinteazaChiftele de cartofi cu branza de capra din: cartofi, unt, oua, branza de capra, faina, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 50 g unt
- 2 ouă
- 100 g brânză de capră
- piper
- sare
- 100 g făină
- ulei, pentru prăjit
Mod de preparare:
Speli cartofii şi-i pui la fiert în coajă, la foc mediu, după care îi cureţi şi-i zdrobeşti cu furculiţa, îi amesteci bine cu untul, ouăle, brânza de capră, sarea şi piperul, după gust.
La final, încorporezi făina. Formezi chiftele cu mâinile puţin umezite şi le prăjeşti, în ulei încins, pe ambele părţi.
Chiftele de cartofi cu branza de capra
Pofta buna!
Chiftele de cartofi – reteta usor de preparat
Chiftele de cartofi din: cartofi, faina, oua, sare, ulei. Cartofii sunt o sursă importantă de fibre, care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos și la prevenirea constipației. Conțin o gamă de vitamine B, cum ar fi vitamina B6 și vitamina B9 (acid folic), care ajută la menținerea sănătății sistemului nervos. Cartofii sunt o sursă […]
Reteta zilei: Chiftele de cartofi
Chiftele de cartofi din: cartofi, ou, ceapa, ciuperci, faina, ulei, sare, piper, smantana. Cartofii sunt o sursă bogată de carbohidrați, care furnizează energie organismului. Cartofii conțin potasiu, un mineral important pentru menținerea sănătății inimii și a sistemului nervos. Sunt o sursă importantă de vitamina C, care ajută la menținerea sistemului imunitar sănătos Ingrediente: 3 cartofi […]
Chiftele de cartofi in malai din: cartofi, oua, malai, cascaval, sare, piper. Ingrediente: un kg cartofi noi 2 ouă 100 g mălai fin 50 g caşcaval sare piper Mod de preparare: Cartofii curăţaţi se pun la fiert 10 minute. Se pasează apoi şi se amestecă cu ouăle si caşcavalul. Se potriveşte gustul de sare […]
Pofta buna!