Burger Vegetarian cu Chiftele de Linte și Hummus din: linte rosie, ceapa, usturoi, chimen, boia dulce, faina integrala, sare, piper, ulei, chifle integrale, hummus, salata verde, sos de iaurt Pentru iubitorii de mâncare vegetariană sau pentru cei în căutarea unei alternative sănătoase și delicioase la burgerii tradiționali, această rețetă de burger vegetarian cu chiftele de […]
Chiftele de cartofi cu lapte si cascaval
PrinteazaChiftele de cartofi cu lapte si cascaval din: cartofi albi, ceapă, sare, ulei de floarea-soarelui, cascaval, lapte.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi albi
- 1 ceapă
- sare
- ulei de floarea-soarelui
- 100 g caşcaval
- 100 ml lapte
Mod de preparare:
Cu o zi Înainte de preparare, cartofii se spală bine. Se fierb, se scurg şi se trec prin jet de apă rece.
A doua zi se decojesc cartofii şi se rad pe răzătoarea mare.
Se toacă ceapa şi adaugă la cartofi; se amestecă şi se sărează. Se încinge uleiul într-o tigaie de teflon cu fund gros.
Se aşază înăuntru o porţie din. compoziţia de cartofi şi se presează bine de fundul tigăii.
Se presară jumătate din cantitatea de caşcaval, apoi se aşază restul de compoziţie de cartofi şi se presează.
Se presară restul de caşcaval, se toarnă lapte şi se reduce focul.
Se prăjeşte încă cca 30 min. Apoi se scoate turta pe o farfurie, se întoarce şi se reaşază în tigaie, unde se mai coace până se rumeneşte.
Chiftele de cartofi cu lapte si cascaval
Pofta buna!
Chiftele de Porc în Sos de Roșii
Chiftele de Porc în Sos de Roșii din: carne de porc tocana, ceapa, usturoi, paine, ou, patrunjel, sare, piper. Savurați clasica rețetă de chiftele de porc, servite într-un sos de roșii bogat și aromat. Această combinație perfectă între carnea suculentă de porc și sosul de roșii intens transformă o rețetă tradițională într-o experiență culinară memorabilă. […]