Ton cu Cartofi Noi și Salată Verde – sănătos și rapid de preparat, ideal pentru o cină ușoară sau un prânz nutritiv. Combinând gustul bogat al tonului, textura crocantă a cartofilor noi și prospețimea salatei verzi, această rețetă oferă un echilibru perfect de arome și texturi, fiind perfectă pentru orice ocazie. Timp de preparare Pregătire: […]
Chiftele de cartofi cu sos de rosii
PrinteazaChiftele de cartofi cu sos de rosii din: cartofi, usturoi, faina, ulei, rosii, bulion, ceapa, busuioc, gogosar, verdeata, vegeta, sare, piper.
Ingrediente:
- 5-6 cartofi
- 4-5 căţei de usturoi
- făină
- ulei
- 2 roşii
- o ceaşcă mică de bulion
- 1 ceapă
- busuioc
- 1 gogosar
- verdeaţă
- vegeta
- sare
- piper
Mod de preparare:
Chiftele de cartofi cu sos de rosii: Cartofii se fierb în coajă. După ce s-au răcit se dau pe răzătoarea mare, se adaugă usturoiul pisat, o linguriţă de vegetâ, o lingură de făină şi se amestecă.
Se ia cu o lingură din compoziţie, se dă forma unei chiftele, se dă prin făină şi se prăjeşte în ulei încins.
Pentru sos: ceapa şi ardeiul se curăţă, se taie mărunt şi se, călesc 5 minute în ulei. Se adaugă roşiile decojite, tăiate felii, bulionul, sare, piper, vegeta, busuioc. Se mai fierbe 10 minute.
Chifteluţele se servesc calde, cu sosul lângă ele.
Pofta buna!
Tinctură de coada-calului pentru osteoporoză
Tinctură de coada-calului pentru osteoporoză: Remediu natural pentru sănătatea oaselor. Coada-calului (Equisetum arvense) este o plantă medicinală cunoscută pentru conținutul său bogat în siliciu, calciu și alte minerale esențiale pentru menținerea densității osoase. Tinctura de coada-calului este un remediu natural recomandat pentru prevenirea și ameliorarea osteoporozei, ajutând la întărirea oaselor și stimularea procesului de regenerare […]