Prăjiturele cu Ciocolată la Air Fryer: o alternativă rapidă și mai sănătoasă la metoda tradițională de coacere în cuptor. Această metodă reduce necesarul de ulei și minimizează timpul de gătire, făcând din aceste prăjiturele o opțiune perfectă pentru pofticioșii care sunt și sănătate-conștienți. Ingrediente Făină (150 g): Baza pentru prăjiturele, făina este o sursă de […]
Chiftele de cartofi cu varza
PrinteazaChiftele de cartofi cu varza din: varza, cartofi, faina, pesmet, usturoi, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 1 varză mică
- 2 cartofi
- 4 linguri făină
- pesmet
- 4 căţei usturoi
- sare
- piper
- ulei, pentru prăjit
Mod de preparare:
Chiftele de cartofi cu varza: Toci varza, o freci cu sare şi o înmoi câteva minute în apă fierbinte. Dai cartofii prin râzătoare, îi scurgi şi-i amesteci cu varza scursă, usturoiul pisat, făina, sare şi piper, după gust.
Formezi chiftele cu mâna umedă, le dai prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins pe ambele părţi.
Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.
Pofta buna!
Ridichii Murate pentru Iarnă. Acestea pot fi folosite în salate, sandvișuri sau ca garnitură pentru preparate din carne. Murarea este o metodă tradițională de conservare, care nu doar că păstrează legumele proaspete, dar le îmbogățește și cu arome complexe. Ingrediente 500 g ridichii (de preferat ridichi roșii sau negre) 500 ml apă 100 ml oțet […]