Chiftele de cartofi cu verdeata

Printeaza

Chiftele de cartofi

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 căpăţână usturoi
  • 1 linguri făină
  • 1 lingură boia de ardei dulce
  • 2 ouă
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 100 g caşcaval
  • 1 lingură vegeta
  • condimente pentru chiftele
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Chiftele de cartofi cu verdeata: Cartofii se fierb în coajă 10-15 minute, se curăţă, se dau pe răzătoarea mare.

Usturoiul se pisează, verdeaţa se toacă mărunt, caşcavalul se rade pe răzătoarea mare şi se încorporează într-un castron toate ingredientele, amestecându-se bine.

Se ia cu o lingură din compoziţie şi se pune în ulei încins. Se obţin chifteluţe ovale, care se prăjesc pe ambele părţi. Se servesc cu diferite garnituri şi salate de crudităţi.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.