Chiftele de ciuperci cu rozmarin si marar
PrinteazaChiftele de ciuperci cu rozmarin si marar din: ciuperci proaspete, ceapa, paine, oua, faina, marar, rozmarin, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g ciuperci proaspete
- 2 cepe
- 2 felii de pâine
- 3 ouă
- 2 linguri cu făină
- 1 legătură cu mărar
- 1 crenguţă cu rozmarin
- ulei
- sare, piper
Mod de preparare:
Căleşte ceapa în ulei. Adaugă ciupercile tăiate mărunt şi un praf de sare şi piper.
Lasă să se înăbuşe o bine, apoi aromatizează cu mărar fe şi rozmarin.
După ce s-a răcorit, adaugă două ouă fierte tare şi tăiate mărunt, o celălalt ou, pâinea înmuiată şi stoarsă bine.
Amestecă uşor pana se omogenizeaza.
Din compoziţia astfel obţinută, modelează chiftele. Tăvăleşte-le prin făină şi rumeneşte-le în baie de ulei.
Chiftele de ciuperci cu rozmarin si marar
Pofta buna!