Chiftele de cod

Printeaza

Chiftele de cod din: cod, cartofi, oua, ulei, ceapa, patrunjel, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Chiftele_de_cod

  • 300 g cod decongelat
  • 300 g cartofi albi
  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • o ceapa
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Cartofii bine spălaţi se pun la fiert în coajă. Se lasă 35 de minute. Intre timp, şi codul se fierbe 10 minute, apoi se curăţă de pieliţă şi oase.

Cartofii se curăţă de coajă şi se pasează. Ceapa se căleşte în ulei si apoi se amestecă cu cartofii pasaţi şi peştele.

Se bat ouăle cu pătrunjelul şi sare, piper şi apoi se amestecă cu cartofii şi peştele. Cu două linguri înmuiate în ulei se formează chiftelele care se pun la prăjit în ulei. Se scot pe şervete de hârtie.

Chiftele de cod

Chiftele_de_cod

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu am icnercat niciodata sa fac chiftele din peste, o sa incerc sa vad cum ies

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.