Chiftele crude cu migdale amare

Printeaza

Chiftele crude cu migdale amare din: carne macra tocata, arpacas, ceapa, chimen, sare, piper, rosii, ardei iute, migdale, unt.

Ingrediente:Chiftele crude cu migdale amare

  • 1 kg carne macră tocată
  • 4 pahare arpacaş
  • 1 ceapă mare
  • 1 linguriţă chimen
  • 2 linguriţe sare
  • 1 linguriţă piper
  • 4 roşii mici
  • 1 ardei iute
  • 300 g migdale amare
  • 100 g unt

Mod de preparare:

Se curăţă arpacaşul de impurităţi, se spală, se scurge bine şi se trece de două ori prin maşina de tocat, alături de ceapa tăiată mărunt şi roşiile fără coajă. Se amestecă bine cu carnea tocată, se adaugă sare, piper şi chimen. Se prepară chifteluţe de formă lunguiaţă.

Se servesc împreună cu migdale amare prăjite în unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.