Chiftele crude cu migdale amare
PrinteazaChiftele crude cu migdale amare din: carne macra tocata, arpacas, ceapa, chimen, sare, piper, rosii, ardei iute, migdale, unt.
- 1 kg carne macră tocată
- 4 pahare arpacaş
- 1 ceapă mare
- 1 linguriţă chimen
- 2 linguriţe sare
- 1 linguriţă piper
- 4 roşii mici
- 1 ardei iute
- 300 g migdale amare
- 100 g unt
Mod de preparare:
Se curăţă arpacaşul de impurităţi, se spală, se scurge bine şi se trece de două ori prin maşina de tocat, alături de ceapa tăiată mărunt şi roşiile fără coajă. Se amestecă bine cu carnea tocată, se adaugă sare, piper şi chimen. Se prepară chifteluţe de formă lunguiaţă.
Se servesc împreună cu migdale amare prăjite în unt.
Pofta buna!