Chiftele crude cu migdale
PrinteazaO reteta de chiftele crude cu migdale din: carne macra, arpacas, ceapa, chimen, sare, piper, rosii, ardei iute, migdale amare si unt.
- 1 kg carne macră tocată
- 4 pahare arpacaş
- 1 ceapă mare
- 1 linguriţă chimen
- 2 linguriţe sare
- 1 linguriţă piper
- 4 roşii mici
- 1 ardei iute
- 300 g migdale amare
- 100 g unt
Mod de preparare:
Sc curăţă arpacaşul de impurităţi, se spală, se scurge bine şi se trece dc două ori prin maşina de tocat, alături dc ceapa tăiată mărunt şi roşiile fără pieliţe. Se amestecă bine cu carnea tocată, se-adaugă sare, piper şi chimen. Se prepară chifteluţe de formă lunguiaţă şi se servesc împreună cu migdale amare prăjite în unt.
Poftă bună!