Chiftele crude cu migdale

Printeaza

O reteta de chiftele crude cu migdale din: carne macra, arpacas, ceapa, chimen, sare, piper, rosii, ardei iute, migdale amare si unt.

Ingrediente:Chiftele crude cu migdale

  • 1 kg carne macră tocată
  • 4 pahare arpacaş
  • 1 ceapă mare
  • 1 linguriţă chimen
  • 2 linguriţe sare
  • 1 linguriţă piper
  • 4 roşii mici
  • 1 ardei iute
  • 300 g migdale amare
  • 100 g unt

Mod de preparare:

Sc curăţă arpacaşul de impurităţi, se spală, se scurge bine şi se trece dc două ori prin maşina de tocat, alături dc ceapa tăiată mărunt şi roşiile fără pieliţe. Se amestecă bine cu carnea tocată, se-adaugă sare, piper şi chimen. Se prepară chifteluţe de formă lunguiaţă şi se servesc împreună cu migdale amare prăjite în unt.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.