Chiftele cu branza de burduf

Printeaza

Chiftele cu branza de burduf din: branza de burduf, cascaval, oua, faina, pesmet, ulei, sare.

Ingrediente:Chiftele cu branza de burduf

  • 300 g brânză de burduf
  • 200 g caşcaval
  • 3 ouă
  • 2 linguri făină
  • 3 linguri pesmet
  • 150 g pesmet
  • ulei de prăjit
  • sare

 

Mod de preparare:

Rade caşcavalul. Amestecă-l cu brânza de burduf sfărâmată. Adaugă ouăle pe rând, apoi făina, cele trei linguri de pesmet şi sarea. Amestecă până obţii un aluat omogen.

Modelează sfere de mărimea unei nuci. Dă-le prin pesmet şi prăjeşte-le în ulei încins. Scoate-le într-un vas în care ai aşezat un şervet care să absoarbă excesul de ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.