Chiftele cu carne, cascaval si ardei iute
PrinteazaChiftele cu carne, cascaval si ardei iute din: carne de vită, carne de porc, cascaval, ceapa, ardei iuti, verdeata, sare piper, unt.
Ingrediente:
- 500 g carne de vită, fără os
- 500 g carne de porc, fără os
- 200 g caşcaval
- 2 cepe
- 3 ardei iuţi
- 2 legături verdeaţă
- sare
- piper
- puţin unt
Mod de preparare:
Tai în cuburi carnea de porc şi de vită şi o treci prin maşina de tocat carne. Cureţi ceapa şi ardeii şi le tai mărunt. Sărezi pasta de carne şi o condimentezi cu ardeiul iute.
Amesteci ceapa tocată, caşcavalul ras, untul, verdeaţa fin tocată şi puţin piper.
Porţionezi pasta de carne în bucăţi aproximativ de mărimea unui măr, iar în mijloc pui câte 1 linguriţă de amestec de ceapă şi caşcaval.
Le aplatizezi astfel încât să nu iasă afară caşcavalul, acoperind umplutura cu un strat suficient de gros de amestec.
Le frigi pe grătarul încins, câte 5 minute pe fiecare parte şi le serveşti cu salată de varză dulce şi roşii sau o altă salată de sezon.
Chiftele cu carne, cascaval si ardei iute
Pofta buna!