Chiftele cu miez de nuca

Printeaza

Chiftele cu miez de nuca

Ingrediente:Chiftele cu miez de nuca

  • 1/2 franzela
  • 1/2 kg cartofi fierti in coaja
  • 4 oua intregi
  • 5 linguri nuca macinata
  • piper
  • sare
  • usturoi
  • 100 ml lapte
  • condimente

 

Mod de preparare:

Din franzela inmuiata in lapte, cartofii faramitati, ouale batute, piperul macinat, usturoiul presat, nuca si condimentele amestecate se fac chiftele.

Se dau intai prin faina. Se . prajesc in ulei incins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.