Chiftele cu nuci

Printeaza

O reteta de chiftele cu carne tocata mixta, nuci macinate, oua, ketchup, sare, piper, si 2 linguri rase de unt.

Ingrediente:Chiftele cu nuci

  • 100 g nuci măcinate
  • 500 g carne tocată mixtă
  • 2 linguri rase de ketchup de roşii
  • 2 ouă
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 16 jumătăţi de miez de nucă
  • 2 1inguri rase de unt

 

Mod de preparare:

Se face un amestec de nuci, carne tocată, ketchup şi ouă. Acesta se condimentează cu sare şi piper.

Din compoziţia de carne tocată se for­mează, cu mâinile umede 12 chiftele şi în fi­ecare se aşază 1 jumătate de miez de nucă.

Grăsimea de unt se pune într-o tigaie la încins şi se prăjesc în ea chiftelele pe ambe­le părţi câte 5 minute. Se consumă cu salată de cartofi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.