Chiftele cu peste si usturoi

Printeaza

Chiftele de peste cu usturoi din: file de peste, usturoi, cartofi, morcov, ceapa, ou, verdeata, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele de peste cu usturoi

  • 300 g file de peşte
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapă mică
  • 1 ou
  • 1 lingură verdeaţă tocată (mărar, pătrunjel)
  • 1 fir de ceapă verde
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pesmet (pentru crustă)

 

Mod de preparare:

Pune la fiert în apă cu sare cartofii şi morcovul curăţaţi şi tăiaţi mai mari. Fierbe-i până se înmoaie, scurge-i şi lasă-i la răcorit. In robotul de bucătărie pune ceapa albă şi verde, usturoiul, morcovul şi cartofii fierţi.

Pune compoziţia într-un bol, adaugă peştele mărunţit. Incorporează oul, sarea, piperul, verdeaţa şi două linguri de pesmet. Modelează chifteluţe şi tăvăleşte-le prin pesmet.

Prăjeşte-le în ulei încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.