Chiftele cu sos de iaurt

Printeaza

Chiftele cu sos de iaurt din: vita, ceapa rosie, turmeric, ou, menta, usturoi, sare, piper, iaurt, usturoi.

Ingrediente: Chiftele_cu_sos_de_iaurt

  • 250 g pulpă de vită tocată
  • 1 ceapă roşie tăiată fin
  • 1 vârf linguriţă turmeric
  • 1 ou
  • 1 vârf linguriţă mentă uscată
  • 2 căţei usturoi mărunţiţi
  • sare
  • piper

Ingrediente pentru sosul de iaurt:

  • 50 g iaurt
  • 1 vârf linguriţă mentă
  • usturoi zdrobit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Amesteci carnea cu restul ingredientelor, apoi potriveşti gustul de sare şi piper. Formezi chiftele, pe beţe de frigărui şi le frigi, pe toate părţile, pe grătarul încins.

Pentru sos, pui iaurtul la scurs. Apoi îl freci bine cu usturoiul, sarea şi piperul, după gust şi, la final, adaugi menta uscată.
Serveşti chiftelele însoţite de sosul de iaurt.

Chiftele cu sos de iaurt

Chiftele_cu_sos_de_iaurt

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.