Chiftele de carne

Printeaza

Chiftele de carneChiftele de carne

Ingrediente:

  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 4 ciuperci chinezesti inmuiate si taiate marunt
  • 1 ou,
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 1 lingurite condimente
  • catei de usturoi zdrobiti
  • 2 linguri rase de sos de soia
  • 2 linguri rase de Sherry sec
  • 2 linguri rase de sos Hoisin
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea tocata se pune intr-un castron. Se amesteca cu ceapa, ciuperci, ou, usturoi si condimente. Se formeaza chiftele mici, cu mainile da­te cu faina.

Se pune grasimea la incins, la 170°C si se| prajesc chiftelele pana devin galben-aurii.

Chiftele de carne

Chiftele de carne1.jpg  Chiftele de carne2.jpg  Chiftele de carne3.jpg

Chiftele de carne4.jpg  Chiftele de carne5.jpg  Chiftele de carne6.jpg  Chiftele de carne.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.