Chiftele de cartofi cu branza

Printeaza

Chiftele de cartofi cu branza

Ingrediente:Chiftele de cartofi cu branza

  • 300 g cartofi
  • 2 ouă
  • 1 lingură brânză rasă
  • sare
  • piper
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri untură

 

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, se curăţă şi se trec prin sită sau prin maşina de tocat carne, se amestecă cu ouăle bătute ca pentru omletă, o lingură de brânză rasă,o lingură de făină, sare şi puţin piper.

Cu această pastă se face un cârnat gros, care se taie felii de un deget de groase. Aceste felii se tăvălesc prin făină şi se prăjesc pe ambele părţi în untură fierbinte.

 

Pofta buna

!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.