Chiftele de cartofi cu carne

Printeaza

Chiftele de cartofi cu carne 

Ingrediente:Chiftele de cartofi cu carne

  • 400 g cartofi
  • 250 g carne
  • 1 ceapă
  • 1 ou
  • 1 lingură făină
  • sare
  • piper
  • 100 g ulei

 

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, se curăţă şi se trec prin maşină. Se amestecă cu o lingură de făină, un ou şi carnea dată prin maşină şi prăjită cu puţină ceapă.

Se adaugă sare şi piper. Se fac chiftelele ca mai sus şi se prăjesc în ulei. Se servesc cu sos de roşii.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mi se par cam fade chiftelele de cartofi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.