Chiftele de cartofi

Printeaza

Chiftele de cartofi

Ingrediente:Chiftele de cartofi

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe mari
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • făină

 

Mod de preparare:

Cu­reţi cartofii şi îi fierbi. După aceea îi stri­veşti bine de tot. încingi uleiul şi ru­meneşti ceapa tăiată fin, după care o amesteci cu cartofii striviţi.

Adaugi pă­trunjel tocat, sărezi şi piperezi după gust. Faci chiftele plate din acest amestec, le dai prin făină şi le prăjeşti. Le poţi servi reci sau calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.