Chiftele de cascaval cu ou si pesmet

Printeaza

Chiftele de cascaval cu ou si pesmet din: caşcaval, oua, faina, pesmet, ulei, sare.

Ingrediente:Chiftele_de_cascaval_cu_ou_si_pesmet

  • 500 g caşcaval
  • 2 ouă
  • 4 linguri cu făină
  • pesmet
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Dă caşcavalul pe răzătoarea mică. Presară apoi făina, amestecând uşor. Adaugă gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă cu un praf de sare.

Cu palmele umezite cu ulei, modelează mingiuţe, tăvăleşte-le prin pesmet, apoi rumeneşte-le în baie de ulei.

Scoate-le pe hârtie absorbantă pentru a îndepărta surplusul de grăsime. Serveşte-le ca atare, alături de o salată de varză.

Chiftele de cascaval cu ou si pesmet

Chiftele_de_cascaval_cu_ou_si_pesmet

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.