Chiftele de conopida in pesmet

Printeaza

Chiftele de conopida in pesmet din: conopida, oua, faina, pesmet, usturoi, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 1 conopidă
  • 2 ouă
  • 4 linguri de făină
  • 1 lingură de pesmet
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de prăjit

 

Mod de preparare:

Chiftele de conopida in pesmet: Curăţă conopida de frunze, scoate buchetele de pe cotor, spală-le şi pune-le la fiert în apă cu sare.

Scurge buchetele de conopidă, lasă-le la răcorit, pasează-le grosier cu o furculiţă.

Pune în conopida pasată ouăle, sarea, piperul, usturoiul tocat, adaugă făina şi amestecă bine.

Modelează cu mâna chiftele rotunde, dă-le prin pesmet şi prăjeşte-le în ulei încins.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.