Chiftele de curcan cu usturoi si verdeata
PrinteazaChiftele de curcan cu usturoi si verdeata din: carne de curcan, ceapa, patrunjel, oua, smantana, sare, piper, ulei.
- 400 g carne tocată de curcan
- 2 legături ceapă verde
- o legătură pătrunjel
- o lingură smântână
- 2 ouă
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit
Pentru servit:
- 2-3 fire pătrunjel
- 2-3 căţei usturoi
Mod de preparare:
Carnea se pune într-un castron şi se adaugă smântână, sare şi piper. Se amestecă bine şi se lasă aşa până se taie ceapa şi pătrunjelul. Se adaugă verdeaţa, apoi ouăle bătute şi se mai lasă 5 minute.
Intre palmele umezite se modelează chiftelele care se prăjesc în ulei.
Se servesc cu pătrunjel şi usturoi, după preferinţă.
Pofta buna!