Chiftele de curcan in pesmet

Printeaza

Chiftele de curcan in pesmet din: carne de curcan, ceapa, usturoi, patrunjel, ou, pesmet, lapte, ulei.

Ingrediente:Chiftele de curcan in pesmet

  • 600 g carne tocată de curcan
  • o ceapă mică
  • 2 căţei de usturoi
  • câteva fire pătrunjel
  • un ou
  • 2 linguri pesmet
  • 100 ml lapte
  • ulei, pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se trece ceapa curăţată şi spălată prin râzătoare şi apoi se scurge de suc. Se pisează usturoiul şi se pune peste carne odată cu ceapa. Se adaugă restul ingredientelor, se amestecă bine şi se modelează chiftelele.

Se prăjesc chiftelele şi se scot pe şervete absorbante.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.