Chiftele de ghebe la cuptor
PrinteazaChiftele de ghebe la cuptor din: ghebe, ardei, ceapa, morcov, orez, pesmet, faina, usturoi, patrunjel, piper, sare, pesmet.
- 1 kg ghebe (fierte, tocate şi stoarse)
- 300 g ardei copt
- 150 g ceapă (curăţată)
- 150 g morcov (curăţat)
- 200 g orez fiert
- 100 g pesmet
- 15 g făină
- 5 căţei usturoi zdrobit
- 1/2 legătură pătrunjel (tocat)
- 1 linguriţă piper
- 3/4 linguriţă sare grunjoasă
- 100 g pesmet
Mod de preparare:
Se bagă separat ceapa, morcovul şi ardeiul copt în robot sau le dăm prin maşina de tocat. Se pun toate ingredientele într-un vas încăpător şi amestecăm bine.
Preîncălzim cuptorul. Formăm din compoziţie chiftele, le dăm prin pesmet şi le punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt/silicon.
Introducem tava în cuptor pentru 25-35 minute. Se scoate tava din cuptor şi se lasă la răcit complet înainte de a le transfera pe un platou.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/chiftele-de-ghebe-la-cuptor html