Chiftele de hribi
PrinteazaChiftele de hribi din: hribi, usturoi, rosie, faina, cartof, sare, piper, marar, busuioc, patrunjel, ulei, legume.
Ingrediente:
- 6-8 hribi
- 5-6 catei de usturoi
- 1 rosie
- 2 linguri cu faina
- 1 cartof fiert
- sare
- piper macinat
- marar
- busuioc si patrunjel tocate
- 1 ceasca cu ulei
- legume crude sau salata de sezon
Mod de preparare:
Curatati hribii, spalati in mai multe ape, separati coditele. Puneti la fiert in apa rece taiati in doua si fierbeti la foc mic 15 minute impreuna cu cozile.
Scurgeti, tocati marunt si amestecaţi omogen cu usturoiul pisat, rosia fara pielite si seminte tocata marunt, cartoful dat pe razatoare, sare, piper macinat, marar, busuioc si patrunjel tocate fin.
Formati chiftele si le prajiti in ulei fierbinte. Scoateti chiftelele pe servetele de hartie, apoi le treceti pe platou mare, garnisit cu cartofi mici, fierti intregi si legume de sezon. Serviti imediat.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/chiftele-de-hribi html
Foarte buna retete de post