Chiftele de legume pane

Printeaza

Chiftele de legume pane din: cartofi, dovlecei, morcov, oua, faina, parmezan, praf de copt, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele de legume pane

  • 2 cartofi
  • 2 dovlecei
  • un morcov
  • 2 ouă
  • 200 g făină
  • un plic praf de copt
  • 20 g parmezan ras
  • o lingură ulei + pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Legumele spălate şi curăţate se trec prin râzătoare. Se lasă la scurs 30 de minute dovleceii şi cartofii. Se bat ouăle şi se amestecă apoi cu făina, praful de copt, uleiul şi parmezanul, sare şi piper.

Se toarnă peste legume şi se amestecă foarte bine.

In tigaia cu ulei încins se pun cu lingura cantităţi din amestecul de legume şi se prăjesc întorcându-le. Se scot pe şervete de hârtie absorbantă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.