Chiftele de miel cu ceapa verde si ardei iute

Printeaza

Chiftele de miel cu ceapa verde si ardei iute din: carne tocată de miel, ardei iuţi, ceapă verde, ouă, suc delămâie, pesmet, sare, ulei de soia.

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocată de miel
  • 2-3 ardei iuţi
  • partea albă de la o ceapă verde mare
  • 3 ouă
  • sucul de la o lămâie mare
  • puţin pesmet
  • un praf de sare
  • ulei de soia

Mod de preparare:

Chiftele de miel cu ceapa verde si ardei iute: Se mai trece carnea tocată de miel încă o dată prin maşină şi se amestecă bine cu ardeii şi ceapa tăiată cât mai mărunt, zeama de lămâie, sosul de soia, ouăle bătute, pesmetul, piperul şi sarea, adăugate rând pe rând.

După ce s-a omogenizat foarte bine se fac mici chifteluţe rotunde.

Se pun la prăjit în ulei de soia bine încins înainte.

 

Pofta buna!

 

 

Cocktail cu limoncello si prosecco

Cocktail cu limoncello si prosecco din: limoncello, prosecco, apa minerala, cimbru. Un cocktail usor de preparat, savuros si potrivit pentru orice moment de relaxare.   Ingrediente: gheata 50 ml limoncello 60 ml prosecco 30 ml apa minerala 1 crenguta cimbru   Mod de preparare: Umpleti un pahar de vin cu gheata. Adaugati limoncello si umpleti […]

Ciuperci la cuptor umplute cu branza de oaie

Ciuperci la cuptor umplute cu branza de oaie din: ciuperci, branza telemea de oaie, unt, ou, marar, lapte. Ingredinte: 1/2 kg ciuperci 200 g branza telemea de oi 50 g unt 1 ou 1 lingura marar fin tocat 2-3 linguri lapte   Mod de preparare Se curata ciupercile, se spala si se desprind picioarele. Acestea […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.