Chiftele de miel cu ceapa verde si ardei iute
PrinteazaChiftele de miel cu ceapa verde si ardei iute din: carne tocată de miel, ardei iuţi, ceapă verde, ouă, suc delămâie, pesmet, sare, ulei de soia.
- 1 kg carne tocată de miel
- 2-3 ardei iuţi
- partea albă de la o ceapă verde mare
- 3 ouă
- sucul de la o lămâie mare
- puţin pesmet
- un praf de sare
- ulei de soia
Mod de preparare:
Se mai trece carnea tocată de miel încă o dată prin maşină şi se amestecă bine cu ardeii şi ceapa tăiată cât mai mărunt, zeama de lămâie, sosul de soia, ouăle bătute, pesmetul, piperul şi sarea, adăugate rând pe rând.
După ce s-a omogenizat foarte bine se fac mici chifteluţe rotunde.
Se pun la prăjit în ulei de soia bine încins înainte.
Pofta buna!