Chiftele de naut cu usturoi si ceapa

Printeaza

Chiftele de naut cu usturoi si ceapa din: naut, usturoi, ceapa, bicarbonat, boia, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele de naut cu usturoi si ceapa

  • 500 g năut
  • 3-4 căţei usturoi
  • 1/2 ceapă
  • o linguriţă bicarbonat
  • o lingură seminţe de susan prăjite
  • o legătură coriandru şi una de pătrunjel
  • 1/2 linguriţă boia
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Năutul, înmuiat peste noapte, se scurge, se usucă şi se pune în cuva unui robot. Se adaugă ceapa tăiată, usturoiul, susanul, sare, piper, boia, bicarbonatul, pătrunjelul, coriandru frunze.

Se mixează, se scoate într-un castron, se acoperă cu folie şi se lasă o oră la rece. Se modelează chiftelele care se prăjesc în baie de ulei şi se scot pe hârtie absorbantă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.